Välkommen till Tilda Winge

- webbutiken med unik inredning i lantlig shabby chic stil!

Vi älskar återbruk! Vi arbetar med att skapa unika annorlunda möbler i lantlig stil. Ingen av våra möbler är den andra lik och vi vill kunna erbjuda er personliga möbler, ofta i lantlig shabby chic stil!

Miljöaspekten är viktig för oss, vår affärsidé bygger på att återanvända äldre möbler, ge dem en ny karaktär och på så vis minska behovet av nytillverkning. Alla möbler bearbetas för hand och vi använder oss av miljövänliga vattenbaserade färger så mycket som möjligt. Utbudet i nätbutiken kan variera något i mängd, vi importerar inga varor, utan vi gör enstaka personliga inköp här och var, ofta hos lokala välgörenhetsorganisationer. Sedan bearbetas de i vår egna lilla verkstad i gamla Mejeriet på Marielunds gård i Nättraby.

Ni kan hitta flera av våra möbler i butik i Ronneby! Vid Brunnsparken huserar Trädgård & Design på Övre Brunnsvägen 81. Här hittar ni flera av våra bord, matgrupper, vitrinskåp mm.
Missa inte heller Alvas Hus i Karlskrona som även de säljer en del av vårt utbud!

Nytt för i år är att jag utbildar mig till möbeltapetserare, vi kommer undan för undan att erbjuda omgjorda stoppade och klädda möbler!

Varmt välkommen till Tilda Winge Inredning!

/Johanna

En del av våra produkter